Vergelijk De Samsung Galaxy Tab S7 Plus Met De Tab S7 En Tab S7 Fe

Samsung is een belangrijke speler op de markt van tablets en heeft in de loop der jaren verschillende reeksen uitgebracht om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen. De Galaxy Tab S7-reeks is daarop geen uitzondering. De Samsung Galaxy Tab S7 Plus, Tab S7 en Tab S7 FE zijn drie tablets die in deze reeks vallen. Elke tablet heeft zijn eigen unieke eigenschappen en specificaties die hem geschikt maken voor specifieke doeleinden en budgetten. In deze vergelijking zullen we de verschillen tussen deze drie modellen bekijken en ons concentreren op aspecten zoals het ontwerp, de processor, accessoires en varianten om te zien welke tablet het beste bij jouw behoeften past.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT ↓

Heren

Ontwerp:

De Samsung Galaxy Tab S7 Plus heeft een groter scherm van 12,4 inch met een hogere resolutie dan de Tab S7 (11 inch) en Tab S7 FE (12,4 inch). Het heeft ook een dunner profiel en een lager gewicht dan de andere twee modellen, wat het gemakkelijker maakt om langere tijd vast te houden. De Tab S7 Plus en Tab S7 hebben beide een metalen achterkant, terwijl de Tab S7 FE een plastic achterkant heeft.

Processor:

De Samsung Galaxy Tab S7 Plus en Tab S7 zijn beide uitgerust met de krachtige Qualcomm Snapdragon 865 Plus-processor, terwijl de Tab S7 FE een iets minder krachtige Snapdragon 750G-processor heeft. Dit betekent dat de Tab S7 Plus en Tab S7 betere prestaties leveren bij het uitvoeren van zware taken zoals multitasking en het draaien van veeleisende apps en games.

Accessoires:

Alle drie de modellen ondersteunen de Samsung S Pen, die apart moet worden aangeschaft. De Tab S7 en Tab S7 Plus ondersteunen ook het toetsenbord, dat ook apart moet worden gekocht. De Tab S7 FE ondersteunt geen toetsenbord, maar heeft wel een S Pen die in de doos wordt meegeleverd.

Varianten:

De Tab S7 Plus en Tab S7 zijn beschikbaar in zowel een Wi-Fi- als LTE-versie en hebben ook verschillende opslagcapaciteiten: 128 GB en 256 GB. De Tab S7 FE is alleen beschikbaar in een Wi-Fi-versie en heeft 64 GB of 128 GB opslagcapaciteit. De Tab S7 en Tab S7 Plus zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren, terwijl de Tab S7 FE alleen verkrijgbaar is in zwart en zilver.

Samenvattend biedt de Samsung Galaxy Tab S7 Plus een groter en beter scherm, krachtigere processor en dunner profiel dan de Tab S7 en Tab S7 FE. De Tab S7 en Tab S7 Plus ondersteunen beide het toetsenbord, wat handig is voor gebruikers die hun tablet als laptop willen gebruiken. De Tab S7 FE wordt geleverd met een S Pen, maar ondersteunt geen toetsenbord. De keuze tussen deze drie modellen hangt af van jouw persoonlijke behoeften en budget.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *