Vergelijk Apple Ipad (2022) Met Apple Ipad (2021)

De tablet is een populaire gadget geworden voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Het biedt draagbaarheid, flexibiliteit en functionaliteit die vergelijkbaar zijn met laptops, terwijl het gemakkelijker en lichter in gewicht is. Er zijn veel verschillende soorten tablets op de markt, van budgetopties tot high-end modellen, en van verschillende merken zoals Apple, Samsung en Lenovo. De keuze van de beste tablet hangt af van de specifieke behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Bij het selecteren van een tablet moet u rekening houden met factoren zoals de grootte van het scherm, de prestaties van de processor, de opslagcapaciteit en de compatibiliteit met accessoires zoals een stylus of een toetsenbord. In deze context zullen we enkele van de beste tablets bespreken die momenteel beschikbaar zijn op de markt en de belangrijkste verschillen tussen hen benadrukken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij het kopen van een nieuwe tablet.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT ↓

Heren

Hier is een vergelijking tussen de Apple iPad (2022) en de Apple iPad (2021):

Ontwerp: De iPad (2022) heeft een vergelijkbaar ontwerp als zijn voorganger, met een 10,2-inch Retina-scherm en een thuisknop met Touch ID. De iPad (2021) heeft ook een 10,2-inch Retina-scherm en een thuisknop met Touch ID.

Processor: De iPad (2022) heeft een nieuwe A13 Bionic-chip, die volgens Apple 20% sneller is dan de A12 Bionic-chip in de iPad (2021). De A13-chip zou ook energiezuiniger zijn. De iPad (2021) heeft een A12 Bionic-chip.

Accessoires: Beide iPads zijn compatibel met de Apple Pencil (1e generatie) en het Smart Keyboard. De iPad (2022) ondersteunt ook de nieuwe Apple Pencil (3e generatie), terwijl de iPad (2021) deze niet ondersteunt.

Varianten: De iPad (2022) is verkrijgbaar in twee opslagvarianten, namelijk 64 GB en 256 GB, terwijl de iPad (2021) beschikbaar is in drie opslagvarianten, namelijk 32 GB, 128 GB en 256 GB. Beide iPads zijn verkrijgbaar in Wi-Fi-only en Wi-Fi + Cellular varianten.

Kortom, de Apple iPad (2022) heeft een iets snellere processor en ondersteunt de nieuwe Apple Pencil (3e generatie), maar heeft minder opslagopties dan de Apple iPad (2021). Als opslag geen grote zorg is, kan de iPad (2022) een betere keuze zijn vanwege zijn verbeterde prestaties en ondersteuning voor de nieuwe Apple Pencil.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *