Vergelijk Apple Ipad Pro (2022) Met Apple Ipad Pro (2021)

De Apple iPad Pro is de top-of-the-line tablet van Apple, die krachtige prestaties en geavanceerde functies biedt. In 2021 bracht Apple de nieuwste versie van de iPad Pro uit, de iPad Pro (2021), die enkele belangrijke verbeteringen introduceerde ten opzichte van zijn voorganger. In 2022 heeft Apple een nieuwe versie van de iPad Pro uitgebracht, de iPad Pro (2022), die opnieuw enkele belangrijke upgrades biedt. Hieronder zullen we de belangrijkste verschillen tussen de twee modellen bespreken.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT ↓

Heren

Ontwerp: Op het gebied van ontwerp zijn de iPad Pro (2022) en iPad Pro (2021) vergelijkbaar. Beide modellen hebben een slank ontwerp met dunne schermranden en een platte rand, terwijl de achterkant is gemaakt van glas en metaal. Beide modellen zijn verkrijgbaar in dezelfde schermformaten van 11 inch en 12,9 inch.

Processor: De belangrijkste verbetering in de iPad Pro (2022) ten opzichte van de iPad Pro (2021) is de nieuwe M1-chip van Apple, dezelfde chip die te vinden is in de nieuwste MacBook Pro- en MacBook Air-laptops. De M1-chip zorgt voor een aanzienlijke toename van de prestaties en de levensduur van de batterij in vergelijking met de A12Z Bionic-chip van de iPad Pro (2021).

Accessoires: Beide iPad Pro-modellen zijn compatibel met de Apple Pencil (2e generatie) en het Magic Keyboard. Er zijn echter een paar belangrijke verschillen. Ten eerste ondersteunt het nieuwe Magic Keyboard van de iPad Pro (2022) het gebruik van Touch ID in de toetsenborddeksel, terwijl de iPad Pro (2021) geen Touch ID-ondersteuning biedt. Ten tweede ondersteunt de iPad Pro (2022) het gebruik van het Center Stage-functie, waardoor de camera de gebruiker automatisch kan volgen tijdens video-oproepen, terwijl de iPad Pro (2021) deze functie niet heeft.

Varianten: De iPad Pro (2022) is verkrijgbaar in dezelfde opslagcapaciteiten als de iPad Pro (2021), variërend van 128 GB tot 2 TB. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar in Wi-Fi-only en Wi-Fi + Cellular varianten.

Kortom, de iPad Pro (2022) biedt een krachtigere M1-chip, waardoor betere prestaties en batterijduur mogelijk zijn. Het nieuwe Magic Keyboard biedt ook Touch ID en de Center Stage-functie, waardoor de gebruikerservaring nog beter wordt. Als u op zoek bent naar de beste prestaties en de nieuwste technologieën, is de iPad Pro (2022) de juiste keuze. Als u echter tevreden bent met de prestaties van de iPad Pro (2021) en geen behoefte heeft aan de nieuwste functies, kan de iPad Pro (2021) een goede optie zijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *